91. In one particular high school band in a certain school, 1/2 of the players are in 9th grade; 1/6 are in 10th grade; 1/12 are in 11th grade. The 12th graders number 15. How many players are in this band?

60 Students make up this band.

92. It's hard to keep within a budget. Jennifer was preparing for her
class's April Spring Party. She had been given money from the common fun to use. She spent half of it plus $2.00 for a nice cake. Then she
spent half of what she had left plus $2.00 for decorations. Then she spent half of what she had left plus $1.00 for candy. At that point she was out
of money. How much did she have to start with?

Jennifer started with $20. You work backwards on these type puzzles. In this one you start with the fact that if half of what she has left plus $1.00 is all that she has, she must have $2.00 left.

93. Between which two numbers in the following list should you put the number 4? Why?

8, 50, 19, 1, 17, 6, 10, 13, 30, 20

Between 50 and 19. When spelled out, the numbers appear in alphabetical order.

94. In four years, Ryan will be as old as Rachel is now, and Rachel will be three
times as old as Ryan is now. At the moment, Rachel is twice as old as Ryan. How old are they provided Rachel is not yet a teenager?

Rachel is 8 and Ryan is 4.

95. Fill in the missing digits below and complete the multiplication problem. Each question mark always represents the same digit.

1 0 0 0 0 1

__x ? ? ? ? ?__

??????????

100001 x 44444 = 4444444444.

96. If six painters can paint nine rooms in three hours, how many rooms can four painters paint in twelve hours?

24. Each painter can paint half-a-room per hour; six rooms in twelve hours.

97. What comes next in the following sequence?

1/7 4/9 2/8 5/10 3/9 6/11 ?/?

4/10. This is actually two series in one: Starting with 1/7 and looking at every other fraction, one series is 1/7 2/8 3/9 4/10. The other series starts with 4/9 and continues with 5/10 and 6/11.

98. A shopkeeper packs his dog biscuits in boxes containing 16, 17, 23, 24, 39
and 40 pounds, and he is not prepared to sell them in any other way, nor break into a box. A customer asks to be supplied with exactly 100 pounds of
biscuits. If you were the shopkeeper, could you meet the customer's requirements? If not, how near could you get to supplying the 100
pounds? You can assume that there is an ample supply of boxes of each size.

As the shopkeeper, you would supply 4 boxes of 17 pounds and 2 boxes of 16 pounds, making up the 100 pounds as required.

99. Replace the "a"
letters with mathematical symbols to make the following equation work:

6 a 6 a 66 a 6 a 66 = 113

100. Bill flies 3,000 miles to Paris at 600 MPH. Because of head winds, the
return flight takes 8 hours. What is his approximate speed for the entire 2 way trip?

Approximately 461 MPH. (5 hours to Paris plus 8 hours to return = 13 hours, for 6,000 miles. 6,000 ÷ 13 = 461.5).